top of page

Welkom bij instituut Wenless!

Wenless en niet Welness, u leest het goed!

Een samenvoegsel van Wendy en Lesley.

De oprichtsters en drijvende krachten achter en in het instituut!

In 2007 begonnen wij onze zaak, in Shopping center De Kern op de eerste verdieping.

Samen, met een gedeelde visie en vooral een gedeelde passie!

Beginnende met ons instituut met 2 verzorgingsruimtes. Hier kan u komen genieten van een deugddoende massage, een relaxerende gelaatsverzorging, een professionele pedicure, en nog meer esthetische behandelingen.

Als twee gediplomeerde nagelstylisten vinden we het zeer belangrijk om jouw nagels om te toveren in de allerlaatste nieuwe trends. Dit kan aan onze twee nageltafels met de professionele producten van Tanya Savchenko. Een veilig en kwaliteitsvol merk gecombineerd met een gezellige babbel en een professionele touch.

We scholen ons regelmatig bij en zorgen ervoor dat we up to date blijven! Zelfs in moeilijke tijden, zoals jawel de Lockdowns ten gevolge van Corona. In deze uitdagende periode ontstond onze winkel en webshop.

Ecologisch, biologisch en kwaliteitsvol! Met de jaren zijn we deze thema’s steeds belangrijker gaan vinden en alles in onze zaak is met ons mee geëvolueerd. Verzorgingsproducten, shampoobars, zeep/scrubbars, geurkaarsen en zelfs de make-up! Met merken zoals Absolution, Wondr, We Love The Planet en DYP!

Kom het snel allemaal zelf ontdekken!

We kijken ernaar uit om u te ontmoeten.

Veel liefs,

Wendy & Lesley

wij.jfif
bottom of page